Home Toate categoriile Mobilier Mobilier pentru copii

Copiii tai sunt centrul lumii tale. In mod natural, doresti cei mai bun pentru ei in toate domeniile: de la educatie, la sanatate si joaca. Acelasi lucru este valabil si pentru camerele lor.

Spatiul copiilor tai ar trebui sa fie o combinatie de functionalitate si frivolitate. Este un loc in care ei trebuie sa rada si sa se joace, sa invete si sa creasca, sa se odihneasca si sa se relaxeze.

Mobilierul copiilor tai trebuie sa fie suficient de robust pentru a rezista in timp si destul de incantator pentru a stimula imaginatia.

Pe masura ce copiii cresc, camera lor detine un loc foarte important in inima lor. Este locul perfect pentru a se exprima si de multe ori singurul loc pe care il pot numi al lor.
Datorita acestui fapt, mobilierul pentru copii ar trebui sa reflecte cine sunt ei si ceea ce le place, in loc de ceea ce prefera parintii - desi ar trebui si acestia sa aiba un cuvant de spus.

Market One te poate ajuta la decorarea camerei copilului intr-una care va fi atat pe gustul lui cat si al vostru, ca parinti.