Lenjerie pat verde gri alb Noolah Grey Green 140x200/220 cm
Disponibilitate: In stoc
Pret 189 LEI / buc
Urmareste-ne

16 lei livrare standard in toata tara.
Pentru comenzi mai mari de 400 lei se ofera TRANSPORT GRATUIT

Lenjerie pat verde gri model Noolah Grey Green conține un cearceaf pilotă din bumbac cu dimensiunea 140x200/220 cm și o față de pernă cu dimensiunea 60x70 cm. Modelul acestei lenjerii de pat este unul discret, pe culoarea verde pal, cu model geometric mărunt pe o față iar pe verso cu buline gri pe fundal alb. Lenjeria de pat Noolah Grey Green este ideală pentru decorarea patului din camera fetiței iar compoziția este 100% bumbac organic de calitate superioară. Această lenjerie de pat este de o calitate net superioară pe care fabrica olandeză o garantează prin experiența de peste 30 de ani în domeniul textil.

Pachetul conține: un cearceaf pilotă dimensiunea 140x200/220 cm și o față de pernă dimensiunea 60x70 cm model Noolah Grey Green. 

Intretinere: 


Spălare moderată la mașină de spălat la maxim 40 grade C
Culorile închise se spală separat. Husele de perne și pilote se calcă pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).
A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioadă de timp îndelungată datorită compoziției naturale.
Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea lenjeriei pentru pat.
A nu se lăsa ude în mașina de spaălat. Pentru pete se recomandă curățarea generală, în loc de curățare locală a zonei pătate.
Din cauza temperaturii ridicate și a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovație a fabricii olandeze BeddingHouse se regăsește implementată în toate lenjeriile de pat ale producăturului din Lisse, inovație denumită de fabrică: no more frozen feet (fără picioare dezvelite), mai jos vom detalia în ce constă această inovație - în trei pași:

  1. Se introduce pilota în cearceaful pilotă și se constată ca rămâne un surplus de 20-30 de centimetri față de pilotă;
  2. Surpusul de material rămas se introduse în spațiul dintre saltea și baza patului (pe care este poziționată salteaua);
  3. Se aranjează cearceaful pilotă ce conține pilota peste saltea și se constată ca cearceaful pilotă este bine fixat între saltea și baza ce susține salteaua, astfel dezvelirea pe timpul nopții nu va mai fi posibilă. 

 

Nici un review adaugat pentru Lenjerie pat verde gri alb Noolah Grey Green 140x200/220 cm
Produse din aceeasi categorie